26. februar: foredrag – Nordatlanteren rundt med «Vilde»

Dette er familien Røseths andre langturseilas med «Vilde», en 40 fots Colin Archer. Den første gjennomførte de i 1999-2000. I tillegg til Karibia seilte de helt opp til Canada og Grønland, deretter Irland, Skotland og hjem.

Neste langturseilas (som vi får høre mer om denne kvelden) gikk fra Asker og videre til: Bergen-Orkenøyene-Irland-Azorene-Cap Verde-Martinique-Jamaica-Cuba-Haiti-Dominican Republic-Bahamas-US ICW-NY-Newport. De valgte å ta Atlanteren på frakteskip og deretter fra Amsterdam-Nordheimsund, hvor «Vilde» ligger nå.

Et litt annerledes og spennende rutevalg av et års seilas. Blant annet brukte familien hele tre måneder på Azorene og klarte også å få med barn og barnebarn hele fire ganger på turen! De hadde generelt masse besøk – dette var noe de ønsket: «å ha med flest mulig for å dele en slik fantastisk opplevelse som en langtur jo er».

«Vilde» ligger nå i Nordheimsund og er klar for nye eventyr langs norskekysten!

Kom å hør Mona og Arne fortelle – dette blir en hyggelig kveld!

Sett deg gjerne opp for SKAL eller INTERESSERT på Facebook – da kan du følge med om det kommer mer info og eventuelt forandringer i programmet! Trykk på denne linken og du kommer til Facebook-arangementet.

Skur 28/Akershuskaia (feks trikk 12 til Kontraskjæret)
Kl. 19.00–21.00
100,- i døra (cash eller vipps)
Kaffe og noe å bite i er som vanlig gratis!

Hilsen Forlegger-Anne
… ut på tur… aldri sur…
Her fra Ilha da Culatra/Portugal

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.