27. november: Langturforedrag med Andreas Holo

Onsdag den 27. november er det duket for langturforedrag med Andreas Holo. Dette er et praktisk og nyttig foredrag for deg som har planer om langturseilas.

Av innholdet i foredraget nevnes: planlegging, reiserute, navigasjon, valg av båt, rigg og seil, motor, strøm ombord, elektronikk, kommunikasjon, selvstyring, sikkerhetsutstyr, byssa, ankring, jolle, verktøy, reservedeler, sertifikater, medisiner, forsikringer, økonomi, personlige forberedelser og seiling i hardt vær.

Over 500 sider med nyttig informasjon får du i boken Håndbok for langturseilere — bestill den på nettet eller kjøp den under foredraget!

Tid: 27. november kl. 18.00 (merk tiden, en time tidligere enn vanlige Flyt-foredrag)
Sted: Skur 28/Akershusstranda 3
Inngang: 100,- (kontant/vipps)
Kaffe og noe å bite i er som vanlig gratis
VELKOMMEN!

Det blir lagt inn tid til en kort pause + tid til spørsmål etterpå.
Det pleier å være rift om plassene så møt gjerne opp tidlig!

Og har du allerede bestemt deg for å legge avgårde på tur, må du besøke Nautisk Fritid — der hjelper de deg med alt du måtte trenge av kart og bøker, samt mye annet utstyr.

Slik kommer du deg til Skur 28 (Akershusstranda 3) der foredraget holdes:
Ta 12-trikken til Rådhusplassen (holdeplassen heter Kontraskjæret), gå utover kaia (på festningsiden) – Skur 28 er det første huset du kommer til! Pr bil: kjør rundt ved DFDS/Cruiseskipene og finn en lovlig parkeringsplass (ellers blir det en dyr kveld!). Det skal være mulig å parkere EL-bil gratis under festningen. Last ned en App for dette.

Hilsen forlegger-Anne

Forlegger-Anne Nygren er selv en ivrig seiler som har vært på langturseilas to ganger og arrangerer og holder foredrag.

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.