Annes julekalender: 2. desember

Miles Smeeton:
«En gang er nok» – En overraskende stillferdig beretning om en dramatisk seilas!

Du kan ikke nevne Miles Smeeton uten å samtidig ta med Beryl – hans ledsager gjennom et langt liv! Sammen utgjorde de kanskje det 20. århundredets mest eventyrlige par. Sammen og hver for seg reiste de verden rundt til fots og under seil og ofte under svært dramatiske forhold. De fulgte eksotiske ruter fra Poona og Patagonia til Alexandria og Kapp Horn. De forsøkte å nå toppen av fjellet Tirich Mir sammen med Tenzing Norgay (han som besteg Mount Everest sammen med Edmund Hillary). Og selv om de ikke klarte det hadde ingen kvinne tidligere klatret så høyt. Har du lyst til å lese mer om dette fantastiske paret kan du sjekke ut boken: «High Endeavours: The Extraordinary Life and Adventures of Miles & Beryl Smeeton».

Og sånn helt slutt – da Miles og datteren Clio vant det som i dag er godt over en halv million kroner i en radio-konkurranse… jo, da velger de å sende Clio til England for å gå på kostskole… Clio ble kanskje ikke så glad for det, men det vi vet, er at hun seiler fremdeles – og planlegger etterhvert å besøke Norge!

Vil du ha «En gang er nok» i julegave til deg selv eller noen andre bestiller du her:

Kr. 349,- (Du blir viderekoblet til flinke folk i bokhandelen Nautisk Fritid – de ordner utsendelsene!)

[mk_button dimension=”three” size=”medium” outline_skin=”dark” bg_color=”#00c8d7″ text_color=”light” icon=”moon-quill” url=”https://www.nautiskfritid.no/products/en-gang-er-nok2″ target=”_self” align=”left” id=”Buton ID” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]

Kjøp boken her[/mk_button]

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.