Anne leser høyt for deg – Hvorfor ikke Tile? Ja – hvorfor ikke?

Det gjelder å øve seg på å lese og det kan bli små feil her og der – det får du tåle. Jeg leser rett inn og eventuelle forstyrrelser kommer med! Mitt lydstudio er rett og slett DER JEG ER! Lydopptaksutstyret mitt er rett og slett en mobil (av type iphone) og Appen jeg bruker… den heter Taleopptak og finnes allerede på mobilen. Enkelt og greit!

Her får du et nytt opptak – du finner boken selv om du vil kjøpe den… gjør du ikke?

 

 

[mk_button dimension=”three” size=”medium” outline_skin=”dark” bg_color=”#00c8d7″ text_color=”light” icon=”moon-quill” url=”https://www.nautiskfritid.no/products/hvorfor-ikke-tile2″ target=”_self” align=”left” id=”Buton ID” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]Kjøp boken her[/mk_button]

Kr. 349,- (Du blir viderekoblet til flinke folk i bokhandelen Nautisk Fritid – de ordner utsendelsen

 

Høsthilsen
Forlegger-Anne

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.