Anne leser høyt for deg – PILOT – Hvorfor ikke Tile?

Jeg har tenkt på det lenge, hvorfor ikke lese litt lenger fra en bok. Kanskje et helt kapittel? Men nei, ikke et helt kapittel hver dag – du må lese litt selv også. Kanskje du skal lese høyt for noen der hjemme? Kanskje noen der hjemme kan lese høyt for deg? Jeg satte i gang på kontoret i formiddag, la rett og slett mobilen foran meg på bordet og satte i gang et taleopptak. Det jeg glemte var å sette PC og mobil på lydløs, så helt plutselig tikket det inn meldinger på både den ene og den andre enheten. Den skyldige vet hvem HUN er! Uansett, jeg ble litt ukonsentrert og det ble litt banning på slutten. Men, jeg kommer til å prøve meg igjen – kanskje allerede i morgen. Og du, du vil kanskje ha et helt kapittel?

 

 

Og vips – der ligger filen! Sjekk ut, men kjøp boken da vel! Les høyt!

 

[mk_button dimension=”three” size=”medium” outline_skin=”dark” bg_color=”#00c8d7″ text_color=”light” icon=”moon-quill” url=”https://www.nautiskfritid.no/products/hvorfor-ikke-tile2″ target=”_self” align=”left” id=”Buton ID” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]Kjøp boken her[/mk_button]

Kr. 349,- (Du blir viderekoblet til flinke folk i bokhandelen Nautisk Fritid – de ordner utsendelsen

Hilsen Forlegger-Anne

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.