Anne leser høyt for deg – SORGENFRI

Det er en fantastisk historie de beskriver SORGENFRI-gutta. Fire unge menn – fire år på havet. Fire år i en liten båt – sammen! Guttene velger også en annen rute enn det andre langturseilere har gjort før, men også etter dem. Forlegger-Anne er glad i høytlesning. Og dette var enkelt! Det var bare å lese inn en «talefil», konvertere den fra en m4A-fil til en mp3-fil og legge ut fila. Jeg må innrømme at jeg ikke ante hva en m4A-fil var i går, ei heller hva som måtte til for å legge inn en talefil her på nettsiden. Men som vanlig hjelper Facebook, Google og her også fetter Michele fra Italia meg. På kort tid lærte jeg med det.

Det neste er å vurdere om det skal bli PODCAST av mine opplesninger. Mine ukentlige (?) høytlesninger!

Jeg valgte meg ut kapitlet ANTARKTIS – hør og kanskje får du lyst på boken… jeg kommer ikke til å lese hele!

 

[mk_button dimension=”three” size=”medium” outline_skin=”dark” bg_color=”#00c8d7″ text_color=”light” icon=”moon-quill” url=”https://www.nautiskfritid.no/products/sorgenfri2″ target=”_self” align=”left” id=”Buton ID” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]Kjøp boken her[/mk_button]

Kr. 349,- (Du blir viderekoblet til flinke folk i bokhandelen Nautisk Fritid – de ordner utsendelsen

Hilsen Forlegger-Anne

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.