Annes julekalender: 10 desember

Erling Tambs:
«Seilasen med Teddy» og «Hard seilas» — den ene boken er for det aller meste lystelig og lett om livet ombord i Teddy med store kjærlighet Julie og lille Tony. Den andre omhandler en langt mer dramatisk seilas med redningsskøyta Sandefjord.

Erlings far og lillebror drukner i et forlis utenfor Rakkebåene da Erling er knappe fire år. Moren blir sittende igjen uten inntekt og med en stor barneflokk. Erling havner etterhvert hos tante Petra i Flensburg og blir godt ivaretatt over en 10-års periode. Men som hos så mange andre 14-årige gutter på den tiden er det havet som frister!

Han tar hyre som dekksgutt på et stort seilskip, opplever verden, men får en langt hardere behandling enn hos tante Petra!

Kr. 349,-/249,- (Du blir viderekoblet til flinke folk i bokhandelen Nautisk Fritid – de ordner utsendelsene!)

[mk_button dimension=”three” size=”medium” outline_skin=”dark” bg_color=”#00c8d7″ text_color=”light” icon=”moon-quill” url=”https://www.nautiskfritid.no/products/seilasen-med-teddy2″ target=”_self” align=”left” id=”Buton ID” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]

Kjøp boken «Seilasen med Teddy» her[/mk_button]

[mk_button dimension=”three” size=”medium” outline_skin=”dark” bg_color=”#00c8d7″ text_color=”light” icon=”moon-quill” url=”https://www.nautiskfritid.no/products/hard-seilas2″ target=”_self” align=”left” id=”Buton ID” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]

Kjøp boken «Hard seilas» her[/mk_button]

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.