Annes julekalender: 5. desember

Steven Callahan: «OVERLEVE!»
76 døgn i flåte. Ikke bare overlever Steven 2 ½ måned i flåte – han virker å være ved sine fulle fem etterpå og fortsetter å seile!

Som Naomi James, som jeg skrev om i går har også Steven studert filosofi – om dette er noe man finner på etter dramatiske hendelser i livet vites ikke. I tillegg er Steven skipsarkitekt og har bygget båter, undervist i skipsdesign, bodd i båt og seilt regattaer. 76 døgn i flåte har med andre ord ikke avskrekket denne mannen! Steven har innehar flere maritime patenter og uttaler at han i dag kunne heller ha tenkt seg en såkalt dynamisk flåte, en flåte som kom seile.

Som fun-fact kan jeg også fortelle at da filmen «Life of Pi» ble laget i 2012 var Steven konsulent. Steven visste hvordan det var å leve og bo i en flåte over lenger tid. Han laget også verktøy og feller av samme type som han brukte ombord i flåten mange år tidligere. Kanskje på tide å se filmen Life of Pi om du ikke har sett den? Kikk ekstra godt etter når du ser verktøy og fiskefeller! Det er også laget en serie som heter «I shouldnt be alive» – søk på Steven Callahan og du får opp filmen og vil du ha mer kan du ha kveld etter kveld med folk som akkurat overlever!

Kr. 349,- (Du blir viderekoblet til flinke folk i bokhandelen Nautisk Fritid – de ordner utsendelsene!)

[mk_button dimension=”three” size=”medium” outline_skin=”dark” bg_color=”#00c8d7″ text_color=”light” icon=”moon-quill” url=”https://www.nautiskfritid.no/products/overleve2″ target=”_self” align=”left” id=”Buton ID” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]

Kjøp boken her[/mk_button]

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.