Et eventyr anno 1959 – et eventyr som lever videre!

Det er akkurat 60 år siden trioen seilte inn Conway River i North Wales etter å ha lagt Atlanterhavet bak seg. Rongo, katamaranen – eller polynesisk dobbeltkano som James ynder å kalle fartøyet – var 40 fot og bygget i finer. Det var på den tiden svært uvanlig med katamaraner og James, Jutta og Ruth var de som faktiske startet trenden med å bygge flerskrogsbåter. I dag, ser man svært mange katamaraner rundt om i verden, nå bygget i plast og i en ganske annen design enn den vi ser i de tradisjonelle Wharramene (et begrep verden over). Forlegger-Anne har selv vært med å bygge og seile en 38 fot Tiki, selv om vi jo valgte den litt enklere veien til paradis (Fransk Polynesia) — vi sendte BareBare i container fra Norge til Tahiti!

Det gis i anledning 60-års-jubileet ut en kopi av de originale tegningene av Rongo som selges sammen med en signert utgave av boken «Two Girls Two Catamarans». I kun 60 eksemplarer selvfølgelig!

Les saken — ta en kikk på filmsnuttene og bestill gjerne boken i norsk oversettelse — «Med en kvinne i hvert skrog».

Og, har du lyst til å lese om eventyret med BareBare – sjekk ut «BareBare to BoraBora» på Facebook og Instagram… og i høst kommer foredraget! Følg med!

[mk_button dimension=”three” size=”medium” outline_skin=”dark” bg_color=”#00c8d7″ text_color=”light” icon=”moon-quill” url=”https://www.nautiskfritid.no/products/med-en-kvinne-i-hvert-skrog2″ target=”_self” align=”left” id=”Buton ID” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]Kjøp boken her[/mk_button]

Kr. 349,- (Du blir viderekoblet til flinke folk i bokhandelen Nautisk Fritid – de ordner utsendelsen

Hilsen Forlegger-Anne

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.