Fjerne farvann, det er dit de skal, Emilie og Elise!

Hui hvor det går med flotte jenter som skal avgårde på langturseilas! Jeg oppdager plutselig at Emilie og Elise straks legger avgårde, og det gjelder å få sendt med dem noen bøker også! De har det minst like travelt som Oda og Snuppa og det kribler akkurat like mye i min mage da jeg får lokket dem inn på forlagskontoret som da jeg traff Oda, var det i går?

Hvordan jentene Emilie og Elise har det i egne mager kan jeg bare gjette meg til… men at det kribler… det kan ikke være noen tvil om… Vi plukket fram noen bøker, men mest av alt vil jeg jo høre litt om hvordan de har det? Er de klare? Er ruta bestemt? Har de nok penger? Er alt klart? Jeg skulle gjerne hatt en lang kveld sammen med dem, jeg er full av spørsmål om turen de skal legge avgårde på!

Jeg kjenner også at mamma-hjertet banke, jentene er jevngamle med egne barn og da blir ting brått så nært!

Ruta jentene har valgt ligner på starten på egen seilas 2014-2015 og noen tips på ferden kan jeg komme med, og om de trenger råd underveis, er Facebook stort sett nærme og enkelt!

Men, mest av alt tror det nå gjelder for dem å legge avgårde, hale opp ankeret, heise seil, eller kaste fortøyninger og starte motoren om så bare for å legge seg til på Gressholmen…

Hva vet jeg? Jeg ønsker dem uansett en fantastisk seilas, med varme og snille vinder, med hyggelige mennesker og gode opplevelser!

Følg jentene på www.fjernefarvann.no, Facebook og Instagram

Med seg av bøker fikk jentene: Seilasen med Tedey, Skatten på sjørøverøya, Havets vagabond og To fluer.

Fair winds!

Anne

Flyt Forlag

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.