Flyt Forlags høstprogram

Det har vært stille fra Forlegger-Anne en stund, fire deilige måneder i Fransk Polynesia er over — men nå er det full aktivitet i Flyt Forlag! Og i høst kan du glede deg til to foredrag og en ny bok!

Har du orden på kalenderen setter du inn datoene med en gang! Ellers følger mer info pr epost og i sosiale medier (Facebook og Instagram).

Onsdag 30. oktober
Foredrag: BareBare til BoraBora (eller i alle fall nesten)
Forlegger-Anne stiller med horisont i blikket og sprudlende entusiasme for å fortelle fra eget ellevilt prosjekt! Polynesisk dobbeltkano (også kalt katamaran eller flerskrogsfæring) BareBare ble bygget og seilt i Oslo-fjorden sommeren 2018. Samme høst ble hun demontert, pakket pent i container Caru og på nyåret 2019 ble herligheten sent til HutaHeiti (ja, det er Tahiti vi snakker om). Der satt fem ivrige deltagere BareBare sammen og vi fikk seile i paradis! Foto: Olav Hasselknippe

GLED DEG TIL Å HØRE ANNE FORTELLE OM EVENTYRET!

BareBare er en Tiki 38 tegnet av James Wharram, mannen bak boken Med en kvinne i hvert skrogbestill boken i dag eller sjekk ut en av Flyt Forlags andre utgivelser… over 70 å velg i – noe for enhver smak!

Onsdag 27. november
Foredrag: Langturseiling
Andreas Holos årlige langturforedrag har gledet langturseilere i mer enn 10 år. Proppfullt av teknisk informasjon — ikke et eneste bilde av en palme — men masse nyttig informasjon. Pass gjerne på å spise på forhånd, du kan se fram til tre intense timer.

God høst!
Forlegger-Anne

 

 

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.