Ukas bok: Havet har meg nå av Ragnar Kvam – Last ned første kapittel!

Du har kanskje lest en bok eller to av Ragnar Kvam, men har du lest alle? I forrige uke presenterte jeg Oppbrudd – nå får du neste bok om Ragnars fantastiske seilas som varte i hele 14 år! Vil du kjøpe boken skroller du deg nederst på siden!

Her kan du laste ned og lese første kapittel! 

«Jeg tilhører havet nå. Jeg skulle vært hjemme i fjor, eller var det i år? Jeg husker ikke. Jeg har lett etter leden som skulle ta meg ut av Stillehavet. Jeg kan ikke ha lett godt, for jeg har ikke funnet den. Jeg har vel ikke villet finne den. Jeg har en venn som er psykolog, og da han hadde lest den første boken jeg skrev om min lange sjøreise, sendte han et brev der det stod:  Du kommer aldri hjem. Du blir der ute.»


Ragnar Kvam har gitt ut fire bøker om sin lange og spennende seilas. Den første het «Oppbrudd». «Havet har meg nå» er nummer to i serien. Her forteller han om turen nedover kysten av Nord-Amerika til San Francisco og ut til Hawaii. Derfra seilte han tilbake til New Zealand, før han la i vei mot Mikronesia, Hong Kong og Filippinene.

 

Boken er en uvanlig og åpenhjertig reiseskildring. Den handler om en reise langt ut på havet, men også om forfatterens reise inn i seg selv.

Neste uker kommer mer fra Ragnar Kvam!

Kr. 349,- (Du blir viderekoblet til flinke folk i bokhandelen Nautisk Fritid – de ordner utsendelsene!)

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.