Høstens foredrag fra Flyt Forlag – sett av datoene!

I høst kjører Flyt Forlag på med hele tre foredrag, sett av datoene allerede nå! 12. oktober, 26. oktober og 23. november. Det blir også maritime filmkvelder utover høsten for dere som er interessert!

12. oktober kommer Andreas Holo med sitt intensive langturforedrag. Forfatteren av boken Håndbok for langturseilere har i mange år trukket fullt hus med sitt tettpakkede foredrag for deg som planlegger langturseilas. Ekstremt nyttig rett og slett! Sett av hele kvelden.

26. oktober får vi besøk av Ragnar Kvam. Flyt Forlag har allerede gi ut to av Ragnars fire reiseskildringer fra hans 14 år lange seilas (Oppbrudd og Havet har meg nå) og de to andre (En sjøreise til Sibir og I hodet på en seiler) kommer fortløpende. Et spennende møte med en erfaren seiler, journalist og forfatter!

23. november er viet Stillehavsseilas. Vi forteller først om byggingen av katamaranen Barebare som en gjeng entusiaster (inklusive undertegnede) gjennomførte i juli. Barebare skal fraktes til Stillehavet for seilas. Det neste på programmet blir et møte med 2-3 profilerte seilere og få høre om deres opplevelser i Stillehavet. Her får du boltre deg i vakre bilder og forhåpentligvis; den rene stillehavslykken…

Dersom du har lyst på litt Stillehavslesning allerede nå – kan du sjekke ut Lykkelig den som finner sin øy og En øy for seg selv.

Alle foredragene holdes i Skur 28 på Akershuskaia! Gå gjerne inn på Flyt Forlag på Facebook og meld din interesse på arrangementene, den absolutt beste måten å holde seg oppdatert på!

Høsthilsen fra forlegger og eventyrer Anne

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.