Hvorfor kommer bildet opp slik?

Jeg håper at en av mine data-kyndige Flyt-venner kan hjelpe meg med et aldri så lite problem. Her vanker det det bokpremie til den som kan finne løsningen! Jeg legger ut blogg-innlegg via WordPress. Noen ganger på mobil, noen ganger på PC og noen ganger på MAC. Og det helt merkelige er følgende: noen mobiler (i alle fall min og et par andre iphone 6) får IKKE opp bildet, men bare dette dumme feltet… Det gjelder ikke hver gang, og jeg finner ingen logikk i når det funker og når det ikke funker. Jeg har spurt “ekspertene”… men, de finner ikke hvor “feilen” ligger. Bildene er lagret som jpg-filer og inneholder ikke noen norske bokstaver eller annet tull og tøys.

Det hadde vært fint å få ordnet opp i dette, da det ser uproft ut!

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.