Jeg har alltid tenkt at dette er en hval…

… og så har jeg tenkt at det må være et tegn… et tegn på at boken “Moby Dick” skal ut til folket! Kanskje verdens mest kjente roman, romanen som stiller de vanskeligste og viktigste spørsmål; om det ondes og godes natur og om viljens mulighet til å trosse skjebnen.

I dag skjønte jeg hvor feil jeg har tatt… hvalen var ikke et symbol, hvalen var rett og slett en graf… en graf som forteller akkurat når du (ja, akkurat du) er på nett og titter (kanskje) litt ekstra på hva Flyt Forlag bedriver.

Så derfor publiserer jeg dette lille innlegget, du og kanskje andre av mine lesere liker å sitte på sin datamaskin eller Smartphone akkurat på denne tiden. Og jeg, jeg velger å publisere en artikkel og egentlig ingenting… jeg skriver midt på dagen og legger innlegget inn slik at det publiseres kl. 21.00 i kveld, mandag 15. februar.

Og så kan det jo være, da… at du også får lyst på boken “Moby Dick“!

Ha en god kveld!

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.