30. oktober: Karibisk aften i skur 28 – bli med å støtte gjenoppbyggingen av øyene

Høstens tropiske stormer gjorde stor skade i Karibia, og flere av øyene ble rammet hardt av både Irma og Maria. Mange norske seilere har gode minner fra seilaser i dette farvannet, og har blitt godt tatt imot av de som bor på øyene. Andre drømmer om å seile dit en gang i fremtiden. La oss gå sammen om å bidra til gjenoppbyggingen i Karibia!
 
Vi stiller med program og karibiske forfriskninger, og alle får betale det de vil og har råd til. Pengene går 100 % uavkortet til Dominica Hurricane Relief Fund. http://www.dominicarelief.org/
 
Mandag 30. Oktober
Kl. 19 – 21
Skur 28, Akershuskaia
 
Program:
Deilige Karibia!
Emilie Ørn Kreyberg fra «Fjerne farvann» og Tina Bringslimark fra «Endorphine II» tar oss med til det karibiske hav gjennom historier og vakre bilder fra seilas i 2016/17.
 
Hva er tropiske orkaner?
Hvem var Irma og Maria, og alle deres forgjengere? Meteorolog og seiler Aslaug van Nes gjør oss litt klokere.
 
Karibiske toner
v/ Léonne fra Grenada
 
Velkommen!
 
En meget sjenerøs privatperson har donert en ukes seiltur med fullpensjon på sin 54 fots seilbåt som ligger i Middelhavet. Blant alle som bidrar økonomisk til innsamlingen trekker vi to vinnere av en lugar for to personer på denne turen. Eieren blir med som skipper, har med seg nødvendig mannskap, stiller med all mat og en flott seileopplevelse planlagt i samråd med de som vinner.
 
Har du ikke anledning til å komme, men ønsker å støtte allikevel?
Konto: 0539.73.28785
Vipps: Karibia eller 130235 (samme konto)
Hilsen Forlegger-Anne
Forlegger-Anne Nygren er selv en ivrig seiler som har vært på langturseilas to ganger og arrangerer og holder foredrag.

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.