Lær å seile åpen tradisjonsbåt!

Lær å seile åpen tradisjonsbåt

Nå er den endelig her, boken for deg som vil lære mer om å seile åpen tradisjonsbåt!

 

Boken gir deg en enkel innføring i roing og seiling av små, åpne tradisjonsbåter. Forfatterne Tora Heide, Lise Trangsrud og Terje Planke er erfarne seilere. De har alle tette bånd til Forbundet KYSTEN og lang erfaring fra veiledning i kystfriluftsliv med å lære opp andre i tradisjonsbåtseiling.

 

Du får en innføring i alt det praktiske fra sjøsetting til opprigging, roing og seiling med råseil- og spriseilbåter. Før du legger utpå går vi igjennom sikkerhet, vær og vind, og hva som gjør båten sjøklar. Det er egne kapitler om knop og stikk, vikeplikt, håndtering av ulykker, fortøyning, kystfriluftsliv samt forklaring av ord og uttrykk. Boka er skrevet til deg som ønsker å ro og seile små, åpne tradisjonsbåter.

 

Etter å ha lest boken forstår du det grunnleggende. Det gir deg et springbrett for å utforske det hele gjennom praktisk seilas som mannskap eller til rors. Boka er tilegnet nybegynneren, men passer like bra om du har seilt moderne lystbåter eller om du har en del erfaring fra tradisjonsbåter. Målet er at du skal kunne utvikle deg der du er.

 

Bestill her!

 

 

 

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.