Lær å seile i sommer!

Sommeren 2021 – de fleste av oss kommer nok til å befinne oss i deilige Norge! Og hvorfor ikke benytte anledningen til å lære deg å bli en bedre seiler? Kanskje har du akkurat kjøpt seilbåt, kanskje skal du seile med venner… eller kanskje drømmer du bare?

Start sommeren med boken: «Lær å seile»!

Les mer og bestill!

Om boken:
Denne boken gir deg en enkel innføring i grunnleggende seiling. Lene og Trine er to svært erfarne seilere og instruktører som har trent mange utøvere og undervist trenere i seilteori. Her deler de av sine kunnskaper slik at du som nybegynner skal kunne heise seil og legge fra land.

Du får en innføring i: Sikkerhet, beskrivelse av båt, seil og utstyr, knoper og stikk, hvordan rigge båten, hvordan seilet virker, hva du må gjøre før du legger utpå, hvordan seile i forhold til vinden, Sjøveisreglene, hvis uhellet er ute, hvordan legge til land, fortøyning, og til slutt ord og uttrykk som det kan være greit å kunne.

Etter å ha lest boken forstår du det grunnleggende om seiling, du kan være nyttig hjelp som mannskap hos andre og sist men ikke minst – du kan glede deg over den fantastiske følelsen det er å seile!

Ha en fantastisk sommer!

Hilsen Forlegger-Anne