Langturforedrag: «Oda og Snuppa» og «Fjerne farvann»

Oda og Snuppa på langturseilas. Snuppa står på grunn og Oda må bare vente på at vannet stiger.

Langturforedrag: Tre jenter, to båter og masse historier!

Onsdag den 11. oktober er det duket for en kveld med spennende, morsomme og kanskje også noen skumle historier fra langturseilas. Med et hav av flotte bilder og sikkert like mange historier er vi sikre på at dette blir en vellykket kveld! Sett inn i kalenderen!

Tid: 11. oktober klokka 19.00
Sted: Skur 28/Akershusstranda 3
Inngang: 100,- (kontant)
Kaffe og noe å bite i er som vanlig gratis. Kanskje blir det også noe godt i glasset.
VELKOMMEN!

Oda og Snuppa er historien om Oda Pedersen Taules Atlanterhavskryssing, de første månedene alene, etter hvert med en svensk lettmatros.

Fjerne farvann er historien om Emilie Ørn Kreyberg og Elise Pernille Gryt; to jenter med minimal seilerfaring som fra juli 2016 seilte halve jorda rundt i en liten seilbåt.

Har du selv planer om langturseilas har Flyt Forlag nå over 70 titler, og minst en av dem kan være av interesse – garantert. ABC for Atlanterhavsseilere er en god start og Håndbok for langturseilere er et must om du har bestemt deg for å dra!

Slik kommer du deg til Skur 28 (Akershusstranda 3) der foredraget holdes:
Ta 12-trikken til Rådhusplassen (holdeplassen heter Kontraskjæret), gå utover kaia (på festningsiden) – Skur 28 er det første huset du kommer til! Pr bil: kjør rundt ved DFDS/Cruiseskipene og finn en lovlig parkeringsplass (ellers blir det en dyr kveld!).

Lurer du på noe?
Send meg gjerne en epost,
hilsen forlegger-Anne

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.