Ny bok fra Flyt Forlag: LYSTBÅTNAVN

Sånn like før jul er det en glede å presentere en ny bok – og denne håper jeg vil ligge under juletreet i de tusen hjem!!! Hildbjørg, eller Hilla som vi kjenner henne som har jobbet med denne boken i årevis – først som en ren hobby og så med et målrettet fokus om å få det ut i bokform. Gled deg!

 

[mk_button dimension=”three” size=”medium” outline_skin=”dark” bg_color=”#00c8d7″ text_color=”light” icon=”moon-quill” url=”http://www.nautiskfritid.no/products/lystbatnavn” color=’red’ target=’blank'” target=”_self” align=”left” id=”Buton ID” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]Kjøp her[/mk_button]Kr. 349,- (Du blir viderekoblet til flinke folk i bokhandelen Nautisk Fritid – de ordner utsendelsene!)

 

Forfatter: Hildbjørg Solstad

 

Om boken:

Man kan samle på så mangt. Forfatteren bak denne boken har valgt å samle på båtnavn. Hun har valgt å bruke ordet lystbåt i stedet for det mere vanlige ordet fritidsbåt. Lystbåt — det høres da unektelig hyggeligere ut… det er sol, sommer og glede i selve ordet.

Hun har samlet i over 30 år og til slutt har det også blitt bok av det. Vel tusen navn har sluppet gjennom nåløyet. Hvert navn er gått gjennom både kritisk og med kjærlighet, det har blitt katalogisert og analysert. Med mange av navnene har en historie fulgt med, mens med andre navn dikter forfatteren selv, med et lunt blikk, varme og med kjærlighet.

Forfatterens kjærlighet for havet, dikt, båtlivet og for historier skinner gjennom de over 200 tettpakkede sidene.

Og jakter du på et navn til din nye båt, finner du det kanskje her?