Oda og Snuppa

Til høyre Oda – til venstre forlegger Anne Nygren. Snuppa er båten! Flyt Forlag donerer en liten bokpakke som får være med på langturferden!

Jeg har vært i kontakt med Oda helt siden hun i desember skrev på Facebook at hun var på jakt etter rimelig eller helst gratis utstyr til båten sin. Tøff jente, drar ganske alene avgårde på langturseilas – og ferden går mot Australia. Flyt Forlag ville gjerne donere en liten bokpakke, men jammen har det vært vanskelig å få til et møte! Oda har vært travel og det er vel forståelig!

Da jeg i dag oppdaget at hun legger avgårde 1. juli, og det er jo ikke lenge til, gjaldt det å ta affære. Da jeg i tillegg oppdaget at hun jobber i nyåpnet båtbutikk (ja, her må det være lov å reklamere! Best Marin rett bak Aker brygge), var det bare å hive seg på sykkelen å ta en tur!

På veien traff jeg Hans Jørgen, båtboer og gründer av den flytende saunaen på Sørenga (mer reklame rett og slett!) Hans Jørgen hadde ikke hørt om noen ny båtbutikk men ble med på ferden og uttrykte stor glede over nye muligheter på båtutstyrsfronten.

Men, nå var det hverken sauna eller båtutstyr jeg skulle skrive om, men tvert i mot Oda, Oda og Snuppa! Båten ligger på Aker Brygge og Oda gjør de siste forberedelsene før hun på fredag legger avgårde. Første etappe, kan hun røpe, går til Fredrikstad for å ordne litt med rigg og seil. Imponerende nok klarer Oda å jobbe parallelt med å klargjøre båt, imponerende synes nå jeg, noen få dager før avreise.

Jeg håper hun kan få glede og nytte av Håndbok for langturseilere (dessverre i forrige utgave, den eneste jeg hadde på kontoret, men den gjør garantert nytten), Seilasen med Teddy (nostalgi/kjærlighet) og Vågsom seilas (en med langt mindre erfaring enn Oda).

Kanskje kommer jeg på fredag og vinker og ønsker deg gode vinder! Uansett sender jeg masse gode tanker og ønsker deg en fantastisk seilas!!!

Anne

Flyt Forlag

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.