Påske = Påskekrim

Hver påske drar jeg fram denne krimmen, den er velskrevet, spennende og historien foregår, som seg hør og bør når det gjelder Flyt Forlags utgivelser… til havs. Har du ikke lest den er kanskje dette boken for deg!

Litt om boken:
I 1918 forliser «Stella Baltica» utenfor kysten av Grønland. Ombord er russiske aristokrater på flukt fra revolusjonen. Noen dager etter forliset blir en mann funnet drivende i en livbåt ved Island. Han mener å være eneste overlevende. 70 år senere er to skip på vei mot Grønland for å lete etter vraket av «Stella Baltica» – ishavsskuta «Nordlys» og det engelske forskningsskipet «Epsilon Explorer». De to ekspedisjonene møtes – til en kamp på liv og død, der den ene dramatiske situasjonen avløser den andre i et isøde som er en trussel i seg selv.

[mk_button dimension=”three” size=”medium” outline_skin=”dark” bg_color=”#00c8d7″ text_color=”light” icon=”moon-quill” url=”http://www.nautiskfritid.no/products/stella-baltica2″ target=”_self” align=”left” id=”Buton ID” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]Kjøp påskekrimmen din her[/mk_button] Kr. 249,- (Du blir viderekoblet til flinke folk i bokhandelen Nautisk Fritid – de ordner utsendelsene!)

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.