Ukas bok: Store helter i små båter – Hør forlegger-Anne lese

Hør Anne lese forordet til boken… kanskje gir det deg lyst til å lese den… eller noen av de andre 70 maritime titlene fra Flyt Forlag?

https://open.spotify.com/episode/0BmoaztaWxOnFuqGzMIXiA
Du trenger ikke å betale for å høre meg lese på Spotify!

Skroll deg nedover for å kjøpe boken!

Om boken:
Her får du lese om bragdene du bør kjenne til. Les om kaptein Blighs seilas med livbåten fra BOUNTY, Ernest Shackleton som redder sitt mannskap, Per Tangvalds liv og seilaser og den første jordomseileren Joshua Slocum. Les om Nicolai M. Anthonisens første redningsaksjon med R/S 1 COLIN ARCHER, og hvordan Magnus Andersen kuppet 400–årsfeiringen av Columbus som Amerikas oppdager med nybygd vikingskip. Og mange flere.

Jon Winge henter fram noen virkelig store sjøfolk. Men sjøfolk, det er så mangt. Det er både de som frivillig og de som ufrivillig utfordrer havet i liten båt. De som seiler for å overleve og de som seiler for moro skyld. Dette er bragder som kan inspirere alle som ferdes på sjøen.

Jon Winge er selv havseiler og har et stort forfatterskap innen maritim litteratur. Han er en ivrig foredragsholder, journalist og formidler av kystkultur og sjømannskap.

Denne gangen har forlegger-Anne selv illustrert boken!

Hilsen Forlegger-Anne

Kr. 349,- (Du blir viderekoblet til flinke folk i bokhandelen Nautisk Fritid – de ordner utsendelsene!)

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.