Til minne om Thomas, Per Tangvalds sønn

Tangvald-familien er vel kjent for de fleste seilere. Per var en eventyrer med dametekke. Syv koner ble det etterhvert, og i alle fall fem barn. En familie forfulgt av eventyr, men dessverre også tragedier.

Sønnen Thomas mistet moren i et piratangrep, stemoren ble feid overbord av bommen, stemor nummer to med halvsøsteren forlot Per og Thomas og så… forliste Pers båt, han og Thomas’ andre halvsøster druknet. Jeg har hatt kontakt med moren til det siste barnet Per fikk, Florence, og etterhvert også datteren Virginia. Jeg fikk for mange år siden sendt over en rekke fotografier til Florence, bilder hun ikke hadde fått med seg da hun forlot Per.

 

LES MER: Thomas skapte etterhvert sitt eget liv nær havet og vi har med jevne og ujevne mellomrom lest om ham i båtmagasiner. Alex Rosèn hadde også to programmer i forbindelse med Tangvald-historiene/mysteriene i serien Folk i farta.

 

For to år siden forsvant dessverre også Thomas på havet og etterlot seg kone og to små gutter.

 

LES MER: Her kan du lese en minneartikkelen Charles Doanes skrev i forbindelse med at det var to år siden Thomas forsvant på havet og etterlot seg kone og to små gutter.

 

Og dersom du har lyst til å lese Per Tangvalds bøker, får du dem her. “På liv og død” med etterord av Thomas.

 

[mk_button dimension=”three” size=”medium” outline_skin=”dark” bg_color=”#00c8d7″ text_color=”light” icon=”moon-quill” url=”http://www.nautiskfritid.no/products/pa-liv-og-dod2″ target=”_self” align=”left” id=”Buton ID” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]Kjøp boken på liv og død her[/mk_button]
Kr. 349,- (Du blir viderekoblet til flinke folk i bokhandelen Nautisk Fritid – de ordner utsendelsene!)

 

[mk_button dimension=”three” size=”medium” outline_skin=”dark” bg_color=”#00c8d7″ text_color=”light” icon=”moon-quill” url=”http://www.nautiskfritid.no/products/havets-vagabond2″ target=”_self” align=”left” id=”Buton ID” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]Kjøp boken havets vagabond her[/mk_button]
Kr. 349,- (Du blir viderekoblet til flinke folk i bokhandelen Nautisk Fritid – de ordner utsendelsene!)

 

 

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.