Ukas bok: Båten som ikke ville flyte – Les første kapittel

Kanskje den morsomste som noen gang er skrevet om kjærlighetsforholdet mellom en mann og hans båt! Farley Mowat var en miljøverner og en av Canadas mest leste forfattere. Bildet er lånt fra internettet!

 

«En utrolig morsom bok. Hvis ikke den gir deg lyst til å kjøpe en gammel båt, er du ved dine fulle fem»

 

Last ned og les: les-baten-som-ikke-ville-flyte

 

[mk_button dimension=”three” size=”medium” outline_skin=”dark” bg_color=”#00c8d7″ text_color=”light” icon=”moon-quill” url=”https://www.nautiskfritid.no/products/baten-som-ikke-ville-flyte2″ target=”_self” align=”left” id=”Buton ID” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]

Kjøp boken her[/mk_button]Kr. 349,- (Du blir viderekoblet til flinke folk i bokhandelen Nautisk Fritid – de ordner utsendelsene!)

 

Litt ekstra info om forfatteren/hentet fra Wikipedia:

Farley McGill Mowat (født 12. mai 1921 i Belleville, Ontario, Canada, død 6. mai 2014) var en miljøverner og en av Canadas mest leste forfattere.

Hans bøker er blitt oversatt til 52 språk, og han har solgt over 14 millioner bøker. Han oppnådde berømmelse med utgivelsen av sine bøker om Canadas nordområder, så som People of the Deer (1952) og Never Cry Wolf (1963).[1] Den sistnevnte, som er en historie om hans opplevelser med ulver i Arktis, ble filmatisert i en film som ble utgitt i 1983.

Mowats arbeid for økologisme og miljøvern, og en forfatterstil som «aldri lar fakta stå i veien for sannheten»,[2] skaffet ham både hyllest og kritikk. Hans innflytelse er imidlertid udiskuterbar, og Never Cry Wolf har blitt tilskrevet mye av æren for den store endringen i synet på og frykten for ulver i siste halvdel av 1900-tallet.

 

Forlegger-Anne ønsker dere alle en fin februar med snøsport og/eller planer for seilsesongen!

 

 

 

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.