Ukas bok: Donald Crowhursts underlige seilas – Filmkveld 1

Donald Crowhurst var en av deltagerne i Sunday Times Golden Globe Race i 1968. Det sto om hvem skulle bli første mann til å seile jorda rundt non-stop og alene… og historien, den viser seg å bli utrolig spennende… Den har også fascinert verden de siste 50 årene og har inspirert til romaner, teaterstykker, opera, musikkverk, multimedia forestillinger, radio-dokumentar, TV-teater og kunstverk.

Denne uken får du tips om filmer laget om Donald Crowhurst og hans underlige seilas.

Filmkveld 1:
Først ute er dokumentaren Deep Water fra 2006! Du kan kjøpe den fra forskjellige leverandører på nettet og den ligger tidvis på YouTube, sjekk om linken funker! Dramatisk, rørende og opprørende – men mest av alt er den godt laget og verd å se!

Og det er vel bare å google: kjøp filmen… så dukker den opp. Jeg velger å ikke reklamere for noen… får du kjøpt den i butikk (og helst en uavhengig liten butikk du vil støtte) oppfordres du hermed til det! Hjelp de små… det trenger vi!

Og selvfølgelig, kjøp og les boken om Donald Crowhurst underlige seilas!

[mk_button dimension=”three” size=”medium” outline_skin=”dark” bg_color=”#00c8d7″ text_color=”light” icon=”moon-quill” url=”http://www.nautiskfritid.no/products/donald-crowhursts-underlige-seilas2″ target=”_self” align=”left” id=”Buton ID” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]Kjøp boken her[/mk_button] Kr. 249,- (Du blir viderekoblet til flinke folk i bokhandelen Nautisk Fritid – de sender ut fortløpende)

Hilsen Forlegger-Anne

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.