Ukas bok: Donald Crowhursts underlige seilas – Les første kapittel!

I forrige blogginnlegg presenterte jeg Robin Knox-Johnston og Are Wiig, henholdsvis vinneren av Golden Globe 1968 og vår norske deltager og helt 50 år etter!

Nå er det tid for drømmeren og oppfinneren, han som kanskje aldri kunne ha blitt en vinner av Golden Globe — Donald Crowhurst, mannen det gikk det så veldig galt for!

Denne historien er virkelig noe for seg selv, et eventyr som dessverre går over til et mareritt, velskrevet av de to journalistene Nicholas Tomalin og Ron Hall – last ned første kapittel og du får kanskje lyst på boken.

Det er bare å trykke på linken under, så får du den opp på smart-telefonen din og kan lese på bussen, eller på nettbrett, PC eller print ut på vanlig papir! Forlegger-Anne er mest glad i papir… helst hardcover og med silkesnor som kan brukes som bokmerke… Ta den med i godstolen, sofaen, sengen, badekaret, båten… eller hvor du vil – LES!!!

les-donald-crowhursts-underlige-seilas

 

[mk_button dimension=”three” size=”medium” outline_skin=”dark” bg_color=”#00c8d7″ text_color=”light” icon=”moon-quill” url=”http://www.nautiskfritid.no/products/donald-crowhursts-underlige-seilas2″ target=”_self” align=”left” id=”Buton ID” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]Kjøp boken her[/mk_button] Kr. 249,- (Du blir viderekoblet til flinke folk i bokhandelen Nautisk Fritid – de sender ut fortløpende)

 

Hilsen Forlegger-Anne

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.