Ukas bok: En gang er nok… hør Forlegger-Anne lese fra boken… spennende!!!

Underlig nok er denne beskrivelsen av virkelig dramatiske hendelser ført i pennen på et stillferdig vis. Du kan starte med å laste ned og lese første kapittel og kanskje vil du lese hele historien! Eller du kan gå rett på og høre Forlegger-Anne lese! Som man kan skjønner av tittelen skjer det noe dramatisk i historien… og vi hopper rett inn… hør Anne lese her:

Du kan gå inn på noen Podcast-apper, min ikke alle. Det enkleste er kanskje Spotify (du trenger ikke betale for å høre meg fortelle, men blir kanskje nødt til å høre litt reklame og du må dessverre opprette en konto).

Hør her:

Du kan også høre meg lese her, det skal virke på alle plattformer (si gjerne fra om det IKKE virker)!

Om boken:
Her møter vi to eventyrere av et helt spesielt kaliber: Miles hadde kjempet i Libya og Burma, mens Beryl gikk og syklet i Malaysia, Tasmania og Tibet, med den vesle datteren Clio på slep. Etterkrigstiden i England ble nok rett og slett for kjedelig for dem. Vi møter familien rett etter at de har vunnet «64.000-dollar-spørsmålet» (vel fem og en halv millioner kroner i dag), de beslutter å sende Clio på kostskole, for deretter å legge avgårde på en seilas som skal vise seg å bli til de grader farefull. Miles skriver med den fengslende oppriktigheten som gjør det mulig for leseren å være det fjerde mannskapet ombord i Tzu Hang på den mest strabasiøse og uhellsvangre ferden i båtens lange historie.

Historien er fortalt med takknemlighet for livet, av en som etter all sannsynlighet ikke burde ha overlevd. Det underligste og mest bemerkelsesverdige ved boken, er likevel at det ikke er noen heroisk for­telling om overlevelse, men – av alle ting – nærmest en idyll, en fortelling der beskrivelsene av den hyggelige hverdagen ombord er det som setter spor hos leseren.

Og sånn helt slutt – da Miles og datteren Clio vant det som i dag er godt over en halv million kroner i en radio-konkurranse… jo, da velger de å sende Clio til England for å gå på kostskole… Clio ble kanskje ikke så glad for det, men det vi vet, er at hun seiler fremdeles – og planlegger etterhvert å besøke Norge!

[mk_button dimension=”three” size=”medium” outline_skin=”dark” bg_color=”#00c8d7″ text_color=”light” icon=”moon-quill” url=”https://www.nautiskfritid.no/products/en-gang-er-nok2″ target=”_self” align=”left” id=”Buton ID” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]Kjøp boken her[/mk_button]

Kr. 349,- (Du blir viderekoblet til flinke folk i bokhandelen Nautisk Fritid – de ordner utsendelsen

Hilsen Forlegger-Anne… som akkurat leser høyt… snart kan du høre litt fra boken…

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.