Ukas bok: En øy for seg selv – Les de første 30 sidene!

Fortellingen om seks år på en øde øy! Med besøk sånn omtrent en gang i året – av tilfeldige seilbåter som kom seilende og valgte å ikke passere, men i stedet ankret opp og besøkte eneboeren Tom. En øde øy kan nok virke som (og også være) det reneste paradis – men det er også hardt arbeid, for å overleve og få i seg det man trenger av riktig næring. Og hvordan det virker på psyke? Ikke vet jeg, som kanskje er i vel overkant sosial – men, historien er velskrevet og spennende – og godt oversatt er den også!

Jeg har lett og lett og lett i egne bilder for å finne akkurat det bildet jeg ønsket for å beskrive fortellingen. Men jeg finner det ikke… Det dreier seg om et bilde jeg tok i Karibia (ja-ja… langt unna Suvarov)… men for beskriver det liksom følelsen av en øde øy. Sand Island tror jeg den het… det er sand og det er en enslig palme. Toms øy hadde nok flere palmer, mer sand og i tillegg korallrev rundt det hele! Jeg håper min lille akvarell fra Nice (!) med palme i forgrunnen og seilbåt i bakgrunnen kan gi litt av følelsen av seilasen mot den øde øya… Og den, den øya kan jo være en liten holme i den norske skjærgården også!

 

Last ned og les første kapittel!

en-y-for-seg-selv-les

 

[mk_button dimension=”three” size=”medium” outline_skin=”dark” bg_color=”#00c8d7″ text_color=”light” icon=”moon-quill” url=”https://www.nautiskfritid.no/products/en-oy-for-seg-selv” target=”_self” align=”left” id=”Buton ID” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]Kjøp boken her[/mk_button]

Kr. 349,- (Du blir viderekoblet til flinke folk i bokhandelen Nautisk Fritid – de ordner utsendelsen

 

Jeg håper jo at du får lyst til å lese hele – bestill den i dag da vel!

Hilsen forlegger-Anne

Forlegger-Anne Nygren er selv en ivrig seiler som har vært på langturseilas to ganger og arrangerer og holder foredrag.

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.