Ukas bok: En sjøreise til Sibir av Ragnar Kvam – Hør forlegger-Anne lese første kapittel!

Du har kanskje lest en bok eller to av Ragnar Kvam, men har du lest alle? I forrige uke presenterte jeg boken «Havet har meg nå» – her får du neste bok om Ragnars fantastiske seilas som varte i hele 14 år! Vil du kjøpe boken skroller du deg nederst på siden!

https://open.spotify.com/episode/4HxrxTTmS30k6UNFwtYHGB

Har du heller lyst til å laste ned og lese gjør du det enkelt og greit!

«Jeg tilhører havet nå. Jeg skulle vært hjemme i fjor, eller var det i år? Jeg husker ikke. Jeg har lett etter leden som skulle ta meg ut av Stillehavet. Jeg kan ikke ha lett godt, for jeg har ikke funnet den. Jeg har vel ikke villet finne den. Jeg har en venn som er psykolog, og da han had

«Jeg kjente hjertet hamre da jeg styrte min 37–fots seilbåt inn mellom de to små øyene i Beringstredet, den ene russisk, den andre amerikansk. Samtidig seilte jeg inn mellom to supermakter, to kontinenter og to verdensdeler.

Da jeg forlot Norge i 1987, kalte jeg båten min Northern Quest. Jeg hadde seilt 60.000 nautiske mil siden den gang, like langt som to ganger rundt jorden. Her oppe, under Sibirs og Alaskas iskalde kyster, følte jeg omsider at båten levde opp til sitt navn.»

En sjøreise til Sibir er beretningen om min merkeligste og mest dramatiske seilas, og om møter med mennesker og makter på den russiske Stillehavskysten og langs øyer i Beringhavet.

Ragnar Kvam har gitt ut fire bøker om sin lange og spennende seilas, dette er nummer tre i serien.

 

Neste uke kommer det presentasjon av den siste av Ragnar Kvams bøker om sin 14 år lange seilas – «I hodet på en seiler».

Kr. 349,- (Du blir viderekoblet til flinke folk i bokhandelen Nautisk Fritid – de ordner utsendelsene!)

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.