Ukas bok: Forlatt – antatt død – Se forlegger-Annes lille film om boken

Hvorfor Forlegger-Anne ser så glad ut på bildet av henne og denne boken… er ikke godt å si – det må ha vært en bra dag. Boken… den er nemlig ikke lystelig – men spennende… det er den!

 

Om boken som du også får kjøpt i Nautisk Fritid i Rådhusgata 9 (inn i bakgården). Sjekk åpningstider!

Denne historien er spennende og grusom, men mest av alt; den er sann. At Nick Ward klarer å ta tak i hendelsen så mange år etter er beundringsverdig, at han klarer å beskrive så detaljert og følelsesladd er utrolig. Hoved­personen, Nick er sammen med et mannskap på fem, med i Fastnet Race i 1979, en regatta som skal vise seg å bli den mest fatale i historien – der hele 15 seilere mister livet. Nick beskriver så detaljert at du føler at du er ombord, at du kastes omkring i de høye bølgene, at båten slås ned, at du er under vann… Allikevel, det er ikke disse forferdelige minnene som mest av alt «merker» Nick, det er det at han etter hvert forstår at han er forlatt. Han er forlatt av sine kamerater – antatt død.

Det tar Nick nærmere 30 år å forsone seg med hendelsen og kanskje også å forstå og tilgi.

Forfatter: Nick Ward 

[mk_button dimension=”three” size=”medium” outline_skin=”dark” bg_color=”#00c8d7″ text_color=”light” icon=”moon-quill” url=”https://www.nautiskfritid.no/products/forlatt—antatt-dod2″ target=”_self” align=”left” id=”Buton ID” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]Kjøp boken her[/mk_button]

Kr. 349,- (Du blir viderekoblet til flinke folk i bokhandelen Nautisk Fritid – de ordner utsendelsene!)

Hilsen Forlegger-Anne

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.