Ukas bok: Havet har meg nå av Ragnar Kvam – Anne leser første kapittel!

For et par dager siden la jeg ut første kapittel som en fil du kunne laste ned på hvilket medie du enn ønsker – her slipper du å lese… det er bare å trykke play… så leser Anne første kapittel for deg – 22 minutter

https://open.spotify.com/episode/28T00DUvtfdnHr3T9NM8a3
Her kan du høre forlegger-Anne lese fra boken «Havet har meg nå»

Du kan selvfølgelig også laste ned første kapittel om du heller ønsker det!

«Jeg tilhører havet nå. Jeg skulle vært hjemme i fjor, eller var det i år? Jeg husker ikke. Jeg har lett etter leden som skulle ta meg ut av Stillehavet. Jeg kan ikke ha lett godt, for jeg har ikke funnet den. Jeg har vel ikke villet finne den. Jeg har en venn som er psykolog, og da han hadde lest den første boken jeg skrev om min lange sjøreise, sendte han et brev der det stod:  Du kommer aldri hjem. Du blir der ute.»

Ragnar Kvam har gitt ut fire bøker om sin lange og spennende seilas. Den første het «Oppbrudd». «Havet har meg nå» er nummer to i serien. Her forteller han om turen nedover kysten av Nord-Amerika til San Francisco og ut til Hawaii. Derfra seilte han tilbake til New Zealand, før han la i vei mot Mikronesia, Hong Kong og Filippinene.

 

Boken er en uvanlig og åpenhjertig reiseskildring. Den handler om en reise langt ut på havet, men også om forfatterens reise inn i seg selv.

Neste uker kommer mer fra Ragnar Kvam!

Kr. 349,- (Du blir viderekoblet til flinke folk i bokhandelen Nautisk Fritid – de ordner utsendelsene!)

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.