Ukas bok: Hvorfor ikke Tile? Last ned første kapittel

Dette er en av forlegger-Annes favoritter! Velskrevet og morsom til tusen! Her kan du laste ned første kapittel av boken!

Vil du lese litt om boken, er baksideteksten beskrivende på det som møter deg:

I denne underfundige romanen møter vi de to fascinerende personlighetene Harald og Heikki. Harald er en nyskilt og frustrert eks-bankmann og Heikki en selvoppnevnt forsker på «kvinners følelsesliv i kystnære strøk».

Karene havner bokstavelig talt i samme båt, og sammen legger de ut fra Ålandskysten på det som skal bli en halsbrekkende reise. Uten seilerfaring feil­navigerer de seg rett inn i et liberalt fengsel i Tallin, men løslates og fortsetter sin ferd på havet.

Etter hvert plukker Harald og Heikki opp litt om seilingens kunst. Utrolig nok finner de norskekysten og tilbringer vinteren dypt innefrosset i en Vestlandsfjord, før de til sist setter kurs mot øya Tile ved jordens ytterkant.

Dette er en roman som er full av maritime og psykologiske innsikter – og ikke minst er den morsom til tusen!

hvorfor-ikke-tile-les

Og for å skryte litt ekstra av forfatter Leo Löthman: han ble nominert til Nordisk Råds Litteraturpris – riktignok ikke fra denne boken, men fra en bok jeg kommer til å presentere senere!

[mk_button dimension=”three” size=”medium” outline_skin=”dark” bg_color=”#00c8d7″ text_color=”light” icon=”moon-quill” url=”https://www.nautiskfritid.no/products/hvorfor-ikke-tile2″ target=”_self” align=”left” id=”Buton ID” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]Kjøp boken her[/mk_button]

Kr. 349,- (Du blir viderekoblet til flinke folk i bokhandelen Nautisk Fritid – de ordner utsendelsen

Hilsen Forlegger-Anne

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.