Ukas bok: I hodet på en seiler – hør forlegger-Anne lese!

Hver uke leser forlegger-Anne litt fra bøkene, noen ganger mye, noen ganger ikke så mye. Her får du høre nesten en halvtime høytlesning fra den siste av Ragnar Kvams bøker om sin 14 år lange sjøreise. Trykk på lydfilen eller Spotify-filen (du trenger ikke å betale for å høre).

 

https://open.spotify.com/episode/4r1cdlievSdYkQi6JS3miD

Vil du kjøpe boken skroller du deg nederst på siden – eller om du vil laste ned og lese gjør du det!

Om boken:

«Er det ikke farlig der ute? spør noen. Nei, det er ikke farlig. Det er bare annerledes. Det farligste er å bli hjemme. For har du først tenkt tanken på å dra, og du ikke setter seil, kommer du til å angre resten av livet. Det er ikke så mye motet det kommer an på. Det er viljen. Har du vilje, kommer motet av seg selv.»

Ragnar Kvam jr. trekker i denne boken på erfaringene fra sin mangeårige jordomseiling med «Northern Quest». Det er først og fremst en beretning om psykologien på havet, om hvordan en seiler bør være mentalt rustet for å legge ut på en lengre sjøreise, og hva som skal til for å holde humøret oppe når det røyner på.

For tøft blir det før eller siden, om det blåser for mye eller for lite, eller fordi tiden plutselig føles lang. Boken byr på mange spennende historier fra en av våre beste fortellere. Dette er boken til alle som bærer på en drøm om havet og for dem som vil vite mer om de valg mennesket kan bli stilt overfor i en dramatisk situasjon.

 

Hilsen Forlegger-Anne (og Ragnar)

Kr. 349,- (Du blir viderekoblet til flinke folk i bokhandelen Nautisk Fritid – de ordner utsendelsen!)

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.