Ukas bok: Jorden rundt med Ho-Ho – Bilder du kanskje ikke har sett?

Jeg synes det er gøy å google, alt man kan søke på og så mye morsomt man finner. Søker du på Jorden rundt med Ho-Ho, finner du raskt Flyt Forlags bok til salgs, men går du i stedet på bilder, får du kanskje opp denne siden, med bokomslag og bilder fra turen til de fire gutta. Avisoppslag og annet gøy. Prøv det da vel! Har du selv en historie, bilder, eller annet som kan andre kan ha glede av – om nettopp disse gutta og turen deres, kommenter gjerne!

Her noen bilder du kanskje ikke har sett?

Fire staute karer er samlet rundt en stor gryte – laget de maten fra bunnen av? Var det hermetikk? Pent kledd er de i alle fall, utrolig at de må ha hatt med seg pendressen ombord! Kvaliteten på tøy den gangen var nok såpass mye bedre enn i dag, at med en god ull-dress var det en lett sak og børst støv/mugg/salt eller annet rusk og rask.

 

 

 

Avreise fra Las Palmas 1934 – Ho-Ho ser nymalt og vakker ut og vi tipper karene er klare for å legge avgårde!

 

 

På dette bildet er «guttene» nesten hjemme i Drammen og skal «tale for folket». Historien forteller at de ble uvenner og knyttnevene kom fram… hvem skulle tale først? En av dem fikk en skikkelig blåveis, som såvidt kan sees på bildet. Om dette bare er en vandrehistorie, aner forleggeren ikke! Men god, det er den!

 

Ha en god dag,
hilsen Forlegger-Anne

Forlegger-Anne Nygren er selv en ivrig seiler som har vært på langturseilas to ganger og arrangerer og holder foredrag.

Kr. 349,- (Du blir viderekoblet til flinke folk i bokhandelen Nautisk Fritid – de ordner utsendelsen!)

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.