Ukas bok: Jorden rundt uten stopp – 1968-2018!

Vi nærmer oss slutten på Golden Globe 2018 – hvem som vinner vet vi ikke – men det står nok mellom Jean-Luc Van Den Heede (73 år og med skadet mast i rød båt) og Mark Slats (grønn båt). På bildet ser dere hvor deltagerne ligger pr. i dag! Og nederst ser dere hvor Suhaili (hvit båt) med Robin Knox-Johnston lå på samme tidspunkt i 1968. Den gangen startet de seinere, men de seilte også mye seinere (bedre seil i dag? mer vind?).

Om du ikke har fått med deg vår egen Are Wiig og hans foredrag – er det fremdeles muligheter om du befinner deg et av disse stedene: Tønsberg, på seilloftet til Aker Seil 24/1, Stavanger Seilforening 13/2, Trondheim Seilforening 21/2. Are deltok som vi alle vet, men måtte gi opp da båten gikk rundt. Foredragene til denne stillferdige og sympatiske mannen trekker fulle hus overalt!

Og så håper jo forlegger-Anne at du vil ha boken da… eller en av de andre 70 maritime titlene!

[mk_button dimension=”three” size=”medium” outline_skin=”dark” bg_color=”#00c8d7″ text_color=”light” icon=”moon-quill” url=”https://www.nautiskfritid.no/products/jorden-rundt-uten-stopp2″ target=”_self” align=”left” id=”Buton ID” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]Kjøp boken her[/mk_button]

Kr. 349,- (Du blir viderekoblet til flinke folk i bokhandelen Nautisk Fritid – de ordner utsendelsene!)

Hilsen Forlegger-Anne

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.