Ukas bok: Jorden rundt uten stopp – Les første kapittel

Har du hørt NRKs radiodokumentar «Sirkel av salt» om Are Wiigs deltagelse i Golden Globe 2018 har du kanskje lyst til å bli bedre kjent med vinneren for 50 år siden? Ares store helt og forbilde for sin deltagelse er jo nettopp Robin Knox-Johnston (fylte 80 våren 2019), mannen som vant regattaen i 1968. Han fikk tittelen Sir og han skrev bok – boken er selvfølgelig oversatt til norsk og gitt ut på Flyt Forlag.

Først en liten film om legenden Sir Robin Knox-Johnston – og deretter kan du laste ned første kapittel av boken!

les-jorden-rundt-uten-stopp

Om boken:

Boken beskriver en bragd av de helt store innenfor seilsporten. Vi er tilbake i 1968. Hvem kan bli den første til å seile jorden rundt uten en eneste stopp og ganske alene? Avisen Sunday Times utlyser regattaen – Golden Globe – og Robin Knox-Johnston bestemmer seg for at troféet skal hentes hjem til Storbritannia og det skal hentes hjem – ja nettopp – av ham selv.

Vi blir med på en utrolig ferd jorden rundt med land i sikte men aldri under føttene. Vi kjenner at barometeret synker og vi vet at det vil blåse opp… til storm? … til orkan? Søvn blir det i perioder lite av og mat like så. Båten krever kontinuerlig stell og det meste må på et eller annet tidspunkt repareres. Vi lar oss rive med av Knox-Johnstons nokså nøkterne beskrivelser av en beinhard tilværelse både fysisk og psykisk. Vi forflytter oss til en tid ikke særlig langt tilbake, men med få og svært enkle hjelpemidler, noe som fascinerer en «moderne» seiler og gir rom for ettertanke.

Boken er klassisk designet, i hardcover og med en fin silkesnor til bokmerke!

 

[mk_button dimension=”three” size=”medium” outline_skin=”dark” bg_color=”#00c8d7″ text_color=”light” icon=”moon-quill” url=”https://www.nautiskfritid.no/products/jorden-rundt-uten-stopp2″ target=”_self” align=”left” id=”Buton ID” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]Kjøp boken her[/mk_button]

Kr. 349,- (Du blir viderekoblet til flinke folk i bokhandelen Nautisk Fritid – de ordner utsendelsene!)

Hilsen Forlegger-Anne

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.