Ukas bok: Med en kvinne i hvert skrog!

Her besøker James og Hanneke oss i Oslo i forbindelse med lanseringen av boken… noen år tilbake – både undertegnede, James og Hanneke er blitt noen år eldre!

James Wharram har tegnet, bygget og seilt katamaraner siden midten av 50-tallet og holder på fremdeles! Utrolig! Forlegger-Anne har en egen teori, basert på lett forskning… seiler du… blir du gammel!!! I serien av over 70 titler finner vi mange 80-åringer, en 90-åring og en (ikke utgitt enda) som ble 103 år! James er for tiden i Hellas der han og en gjeng entusiaster restaurerer og seiler en 60 fot polynesisk dobbeltkano (vi liker å kalle båtene det).

James og hans partner Hanneke har tegnet en rekke typer og solgt tusenvis av tegninger, hvor mange som er bygget – vet vi ikke. Forlegger-Annes egen «Barebare» var nummer 148 i Tiki 38-serien, men sider er det minst kommet opp i 156 solgte av akkurat denne.

Har du lyst til å se hva han holder med med, den godeste James? Det er bare å google hans navn og det kommer opp en rekke artikler og filmer!

Og boka… «Med en kvinne i hvert skrog» er verd å lese!

[mk_button dimension=”three” size=”medium” outline_skin=”dark” bg_color=”#00c8d7″ text_color=”light” icon=”moon-quill” url=”https://www.nautiskfritid.no/products/med-en-kvinne-i-hvert-skrog2″ target=”_self” align=”left” id=”Buton ID” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]Kjøp boken her[/mk_button]

Kr. 349,- (Du blir viderekoblet til flinke folk i bokhandelen Nautisk Fritid – de ordner utsendelsen

Hilsen Forlegger-Anne

 

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.