Ukas bok: Oppbrudd – hør Anne lese første kapittel!

Orket du ikke å laste ned og lese første kapittel sier du? Trykk på en av linkene under og vipps hører du Anne lese i stedet! Og så håper jeg jo at boken kan være av interesse! Vil du kjøpe boken med en eneste gang skroller du deg enkelt og greit nederst på siden!


Jeg tipper at det ikke finnes en eneste seiler (eller andre for den saks skyld) som ikke vet hvem Ragnar Kvam er! Men har du lest alle bøkene hans? Flyt Forlag har alle de fire maritime utgivelsen og presenterer dem en for en nå i februar!

Last ned og les første kapittel av boken!

Om boken:

«Over kaffekoppen en regntung novemberdag ble jeg stående og se på hvordan vindbygene lekte med grenene på treet der nede i den triste bakgården. Det var nakent og bladløst, og plutselig var det som om jeg hørte bestefar rope «baut skip», og jeg var om bord i den åpne seilsnekka hans, på vei ut fjorden under en sol høyt i syd som hvisket: Bare seil! Å seile. Jeg fortapte meg mens jeg lot kaffen bli kald bak de skitne vindusrutene. Endelig, tenkte jeg, før jeg brått for opp, og mens jeg ennå forsøkte å få på meg ytterfrakken, raste jeg ned trappeoppgangen. Jeg ville seile! Hele jorda rundt ville jeg seile, over Atlanterhavet og Stillehavet og …»

I 1987 solgte Ragnar Kvam jr. alt han eide, kjøpte en 37 fots seilbåt og la ut på det store eventyret: en seilas som skulle vare i hele 14 år. «Oppbrudd» er den første av i alt tre reiseskildringer fra turen. Fortellingen er uvanlig åpenhjertig og boken ble svært populær da den utkom første gang i 1990 og har vært i salg siden — etter jevn etterspørsel fra leserne!

Kr. 349,- (Du blir viderekoblet til flinke folk i bokhandelen Nautisk Fritid – de ordner utsendelsen

Forlegger-Anne ønsker dere alle en strålende fin februar!
Recent Posts

Start typing and press Enter to search