Ukas bok: Oppbrudd – last ned første kapittel!

Jeg tipper at det ikke finnes en eneste seiler (eller andre for den saks skyld) som ikke vet hvem Ragnar Kvam er! Men har du lest alle bøkene hans? Flyt Forlag har alle de fire maritime utgivelsen og presenterer dem en for en nå i februar!

Last ned og les første kapittel av boken!

 

Om boken:

«Over kaffekoppen en regntung novemberdag ble jeg stående og se på hvordan vindbygene lekte med grenene på treet der nede i den triste bakgården. Det var nakent og bladløst, og plutselig var det som om jeg hørte bestefar rope «baut skip», og jeg var om bord i den åpne seilsnekka hans, på vei ut fjorden under en sol høyt i syd som hvisket: Bare seil! Å seile. Jeg fortapte meg mens jeg lot kaffen bli kald bak de skitne vindusrutene. Endelig, tenkte jeg, før jeg brått for opp, og mens jeg ennå forsøkte å få på meg ytterfrakken, raste jeg ned trappeoppgangen. Jeg ville seile! Hele jorda rundt ville jeg seile, over Atlanterhavet og Stillehavet og …»

I 1987 solgte Ragnar Kvam jr. alt han eide, kjøpte en 37 fots seilbåt og la ut på det store eventyret: en seilas som skulle vare i hele 14 år. «Oppbrudd» er den første av i alt tre reiseskildringer fra turen. Fortellingen er uvanlig åpenhjertig og boken ble svært populær da den utkom første gang i 1990 og har vært i salg siden — etter jevn etterspørsel fra leserne!

 


Forlegger-Anne ønsker dere alle en strålende fin februar!

Kr. 349,- (Du blir viderekoblet til flinke folk i bokhandelen Nautisk Fritid – de ordner utsendelsen!)

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.