Ukas bok: SORGENFRI… den uærlige perledykkeren

Forlegger-Anne er nettopp hjemkommet fra Stillehavet og blar i SORGENFRI-boka. Jeg må å jo lese meg opp på hvordan gutta likte seg i området der jeg akkurat har seilt.  Og så viser det seg da, at de har en litt uheldig opplevelse med en perledykker som ikke viser seg å være helt ærlig…

Jeg blir litt tung til sinns og velger å legge ut rammesaken om STILLEHAVET i stedet. Men ombestemmer meg og lar den uærlige perledykkeren få bli med…

Og da Johan kommer syklende forbi mitt lille bryggekontor, rekker jeg å ta et bilde og avtale et intervju til uken!

Så da lurer jeg på:

Har du noen spørsmål du kan tenke deg å spørre Johan om? Publiser under, eller send en epost til anne@flyt.no

Her får du rammesaken om STILLEHAVET!

sorgenfri-stillehavet-rammesak

Her får du saken om den uærlige perledykkeren…

sorgenfri-den-urlige-perledykkeren

 

[mk_button dimension=”three” size=”medium” outline_skin=”dark” bg_color=”#00c8d7″ text_color=”light” icon=”moon-quill” url=”https://www.nautiskfritid.no/products/sorgenfri2″ target=”_self” align=”left” id=”Buton ID” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]Kjøp boken her[/mk_button]

Kr. 349,- (Du blir viderekoblet til flinke folk i bokhandelen Nautisk Fritid – de ordner utsendelsen

Hilsen Forlegger-Anne

 

 

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.