Hvordan lage Auberginegryte i trykkokeren!

Hva med en deilig auberginegryte til middag i dag? Her får du lett tak i alle ingrediensene og denne retten tar det IKKE lang tid å lage! Som vanlig gir vi deg oppskriften ved lunchtider… ta en rask titt – handlingen rekker du på vei hjem… og vipps… er middagen klar! Har du kommentarer? Ble det bra?

Kr. 349,- (Du blir viderekoblet til flinke folk i bokhandelen Nautisk Fritid – de ordner utsendelsene!)

Enkel og god hverdagsmat!

Dette trenger du:

  • 3 auberginer
  • 2 bokser hakkete tomater
  • 125 g sjampinjong
  • selleriblader – hvis du har, eller 1 tykk skive sellerirot
  • 2 løk
  • 1 grønn paprika
  • 2 fedd hvitløk
  • ½ ts timian
  • ½ ts oregano
  • 1 ts basilikum
  • 2 dl olje
  • vann
  • salt
  • persille

Sånn gjør du:

  1. Skjær auberginene i småstykker og paprika i strimler
  2. Sjampinjongene deles i skiver (bruk eggedeler hvis du har)
  3. Hakk løken
  4. Fyll ca 2 cm vann i kjelen
  5. Ha i alt unntatt persillen. Rør det hele godt sammen. Kokes under trykk i åtte minutter
    Persilledryss over ved servering. Smaker godt til spagetti. Vil du gjøre det enkelt serverer du auberginegryte med nudler.

Passer også som forrett med melbatoast til.

Oppskriften kommer selvfølgelig fra Trine-Amalies fine bok! Takk til deg!

(Bildet har jeg lånt fra nettet og håper jeg ikke blir arrestert! Her er linken til bildet!)

Hilsen Forlegger-Anne

Forlegger-Anne Nygren er selv en ivrig seiler som har vært på langturseilas to ganger og arrangerer og holder foredrag.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search