Ukas trykkokeroppskrift er ikke egentlig en oppskrift…

… man tager hva man haver… En stormsuppe er ikke en spesiell oppskrift, det er en situasjonsbetinget rett. Og denne er spesielt beregnet på båtfolket. Når du har en lang dagsetappe foran deg og du vet du kommer sent fram, eller hvis det er varslet dårlig vær og det kan by på problemer å lage mat underveis – kok en suppe på forhånd før dere legger ut. Velg en god, kraftig suppe og la den stå i trykkokeren mens dere er underveis. Så har dere noe å varme dere på, noe som metter, når dere er vel framme. Pakker du trykkokeren inn i håndklær eller et teppe, trenger du kanskje ikke varme opp suppen engang hvis noen blir sultne underveis.

 

Skal du ut på sjøen i helgen? Lag STORMSUPPE da vel!

 

Om du ikke trenger oppskrift til akkurat Stormsuppa, kan boka være grei å ha, mange gode tips og selvfølgelig masse oppskrifter. Del gjerne dine erfaringer her på nettsiden eller på Facebook på Trykkokerens venner.

 

[mk_button dimension=”three” size=”medium” outline_skin=”dark” bg_color=”#00c8d7″ text_color=”light” icon=”moon-quill” url=”http://www.nautiskfritid.no/products/abc-for-trykkoker2″ target=”_self” align=”left” id=”Buton ID” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]Kjøp Boken «Abc for trykkoker» her[/mk_button]
Kr. 349,- (Du blir viderekoblet til flinke folk i bokhandelen Nautisk Fritid – de ordner utsendelsene!)

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.