Vil du fortsette å få nyhetsbrev fra Flyt Forlag?

Jeg håper jo virkelig det, og jeg hverken dytter eller lurer deg inn… du må ta valget selv, aktivt gå inn på siden og legge inn epostadresse. Og så kan du selvfølgelig når som helst melde deg av! Men, da får du ikke vite om bøkene jeg gir ut, foredragene om all verdens eventyrlige seilaser (bildet er fra egen seilas) og besøk av kjente forfattere.

 

For å fortsette å få nyhetsbrev fra Flyt Forlag,  følg denne linken.

 

I tillegg, som et aldri så lite lokkemiddel, plukker jeg fem bokvinnere blant alle dere som setter dere opp i løpet av mai måned (det gjelder også deg som kanskje akkurat har fått en epost fra meg om du vil fortsette å få nyhetsbrev!

 

Kom gjerne med tips og forslag om bøker, foredrag eller annet og rusler du på Akershuskaia, er det bare komme innom for en bokprat.

 

Vårhilsen (fra iskalde Oslo)
Anne Nygren
Flyt Forlag

 

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.